Menu Sluiten

Over mij: wie schuilt achter de webshop Cioves?

Deze webshop is gericht op kinderspeelgoed. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk speelgoed is in de beleving van het kind en de vaardigheden die ze daarmee kunnen ontwikkelen.
Met mijn gediplome
erde expertise als Vaktherapeut probeer ik mijn eigen draai hieraan te geven.

Mijn naam is Esmeralda Ciociola-Vesper, een gediplomeerd vaktherapeut. Vaktherapie is een specialistische vorm van behandeling voor cliënten met psychische stoornissen en/of beperkingen.
Vaktherapie is onder ander een verzamelnaam voor dramatherapie, beeldende therapie, muziektherapie en speltherapie (Federatie voor beroepen, 2021).
Hierin ligt de nadruk op het doen en ervaren i.p.v. praten.
Vaktherapeuten zijn erop gericht om geblokkeerde expressie, beleving, communicatie van de cliënt te verhelpen of te verminderen (Smeijsters, 2008).

Mijn expertise zit in dramatherapie en hierin werken met kinderen van de basisschool groepen 1 t/m 8. Dramatherapie is een ervaringsgerichte werkvorm waarin gewerkt wordt met rollenspel, improvisatie, verhalen etc. Hierin wordt er veelal gekozen om met materialen te werken. Dit kan bijvoorbeeld rollenspelspeelgoed omvatten (zie categorie: rollenspelspeelgoed). Het toevoegen van materialen in deze therapievorm kan een bijdragen aan het inlevingsvermogen geven. Om tot spel te komen, wordt er gebruik gemaakt van fantasie en ‘doen alsof’.

Zonder therapie en met veel plezier biedt ik jou via deze webshop verschillende soorten kinderspeelgoed aan. Dit kun jij vervolgens aan jou kindje aanbieden.

Naast het moeder zijn van twee nog jonge fantastische lieve kinderen wilde ik graag iets voor mezelf doen. Ik wilde me kinderen wel om me heen hebben en niet onnodig van 8 tot 5 op een kinderopvang plaatsen. Toen kwam e-commerce op mijn pad en ben ik mij hier helemaal in gaan verdiepen. Ik begon met het verkopen van kinderspeelgoed op online platformen. Het gaf mij enorm veel voldoening en plezier in mijn werk. Nu was ik eigen baas geworden in mijn onderneming dit gaf mij een trots gevoel. Na dit een jaar te hebben gedaan was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik begonnen met de webshop Cioves dat zich richt op kinderspeelgoed en meer.

Hoe leuk zou het zijn om jou kindje te zien genieten van zijn nieuwe speelgoed? Speelgoed waar hij echt van geniet en plezier aan beleeft? Speelgoed waar jij als ouder op een afstandje naar kunt kijken maar ook samen met je kindje kunt spelen om voor verbinding te zorgen.

Ben je er nog niet over uit wat je jou kindje zou kunnen aanbieden dan kun je mij mailen en dan ga ik met je mee denken. Mail je vraag dan naar info@cioves.nl of stuur een Whatsapp bericht naar: 0627240443. Je vraag zal binnen 24 uur beantwoord worden.

Weet je al wat je gaat uitzoeken en ligt het zelfs al in je winkelmandje dan kun je daar ook kiezen voor de gratis inpak service! Bij mij betekend voor 15:00 uur besteld is dezelfde werkdag nog verzonden en krijg je bij je bestelling gegarandeerd een leuk cadeautje.
De verzendkosten zijn er bij Cioves al vanaf € 2.90,- en worden gratis bij een bestelling vanaf € 35,-

Daarnaast ben ik dol op shoppen en uitzoeken wat voor kinderspeelgoed erbij mijn kinderen past. Van poppen, muziek instrumenten, buitenspeelgoed, speelgoedauto’s, knutselen tot aan rollenspelspeelgoed ik kan erin weg dromen. Bovendien krijg ik daar energie van; handig wanneer ik na de bezoekjes aan de groothandel weer naar huis rijd en het magazijn aanvul met speelgoed;)

 

Liefs, Esmeralda

3 reacties

 1. Fenna

  Wat ben ik blij met jou website! Bedankt voor het delen over wie jij persoonlijk bent. Dit maakt het voor mij nog aantrekkelijker om kinderspeelgoed te kopen. Ik vind je erg inspirerend als moeder, ikzelf ben ook een mama van een dochter. Door jou ervaring zal ik je zeker vragen voor hulp bij het uitzoeken van het nieuwe kinderspeelgoed. Erg bedankt

  • Esmeralda Cioves

   Wat geweldig om te lezen dat je blij wordt van mijn webshop en het delen van een persoonlijk stuk over mezelf! We hebben een ruim maar geordend assortiment. Als je iets zoekt voor je dochter en dit niet op de webshop te vinden is kan er achter de schermen bekennen worden of dit aangeleverd kan worden!
   Voel je welkom om mij te contacten voor vragen.
   Je kunt vragen mailen naar info@cioves.nl of via whatsapp (06) 27 24 04 43
   Liefs,
   Esmeralda

 2. Natalie

  Wat fijn om te leren kennen wie er achter de webshop zit. Dit maakt het allemaal nog persoonlijker en maakt dat ik hier graag online winkel. Ook heel fijn de inpak-service en het cadeautje erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestelmand0
Er zijn geen producten in je mand
Verder winkelen
0