Menu Sluiten

over ons - cioves.nl

Dat ben ik! Esmeralda. In 2021 ben ik afgestudeerd als vaktherapeut. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Als moeder van een jongen als zowel een meisje raak ik enorm geïnspireerd in hun ontwikkeling van behoeftes en wensen in het spelen met speelgoed. Zo speelt mijn meisje graag met poppen en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn. Mijn jongen houdt van muziek maken en is graag buiten aan het spelen. Beiden vinden rollenspelspeelgoed even leuk en ik als hun moeder vindt het ook erg leuk om met hun mee te spelen.
Gelukkig is er veel verkrijgbaar en kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Op Cioves hebben wij overzicht gemaakt en zijn de verschillende speelgoed en toebehoren onderverdeeld in categorieën.
Cioves heeft allerlei soorten speelgoed zoals poppen en accessoires, speelgoed auto’s, muziek instrumenten, rollenspelspeelgoed, buitenspeelgoed tot aan creativiteit.

Wat ik belangrijk vind is de kwaliteit van het speelgoed. Het is immers de bedoeling dat het kind kan genieten van het product. Wil je passend advies wat voor speelgoed bij je kindje past? Vraag het gerust! Wij zullen samen de leukste speelgoed uitzoeken zodat het kind er lang plezier van zal hebben.

Wat onderscheid Cioves van andere aanbieders?
Wij hebben een hele goede service. Zo pakken wij, indien je wilt, je bestelling gratis in cadeau papier in. Iedere bestelling ontvangt gratis een cadeautje. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen m.b.t ons retourbeleid en de service die er verwacht word van een webshop.
Wij verzenden met PostNL en DHL en indien je voor 15.00 je bestelling plaatst gaat het dezelfde werkdag op de post.

Verder hebben wij een ruim maar overzichtelijk assortiment kinderspeelgoed wat vanaf de geboorte geschikt is tot en met de basisschool kinderen. Voor iedere leeftijd kun je slagen bij Cioves. Ook blijven we altijd vernieuwen en word regelmatig onze webshop opgefrist en aangevuld.

Heel veel plezier op onze webshop, en tevens alvast veel speelplezier gewenst met je aankoop.

Liefs,

Esmeralda

Bestelmand0
Er zijn geen producten in je mand
Verder winkelen
0